Patologią są też matki, które z ojcami dzieci żyją bez ślubu, więc proszę nie nadużywać słowa "patologia".
Plotka głosi że w budynku po męskich garniturach też mieszkają ...to jest troszkę taka walka z wiatrakami ...z jednej kamienicy ich wygonią znajdą sobie kolejne lokum
A w naszym mieście wiele takich jest
Już kilka razy poruszałem ten temat niech te Paniusie z opieki przyznają tym lumpom więcej zasiłków bo dla nich to chory człowiek w końcu zgłoszę to do NIK TU PRZYKLAD bezdomny pijak mieszka w noclegowni ma zapewnione wszystk jedzenie ubranie spanie a Paniusia mu przyznaje 400 zasiłku to wiadomo naco na alkohol pójdzie
Skuteczność Straży Miejskiej to oświadczenia ,,podejmujemy działania lub podejmowaliśmy ??? tylko nie dodają o skuteczności tego.Zastanawiam się czy ta instytucja ma zatrudnionego jakiegoś prawnika, który by zabłysnął egzekwowaniem prawa ,odnośnie zapewnienia bezpiecznego życia innym mieszkańcom.Nie sztuka napisać oświadczenie ,ale pokazać upór do wyegzekwowania i poprawy jakości życia sąsiadów..
Podoba mi się kolor farby można zapytać gdzie taką kupić i jak się nazywa?
Piłam tam kiedyś piwo to była ambrozja a potem poszłyśmy do maca na lody
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!